Over Auperlé Trouwvervoer

Over Auperlé Trouwvervoer

Mooi trouwvervoer is iets wat niet mag ontbreken op uw huwelijksdag. Daarom heeft Auperlé Trouwvervoer, de mooiste collectie oldtimer en klassieke trouwauto’s van Zeeland en Zuid-Holland voor uw huwelijksdag klaarstaan, zodat u op uw bruiloft vorstelijk wordt rondgereden.
De collectie oldtimer trouwauto’s en Amerikaanse schoolbussen, is door de liefde en interesse van eigenaar Johan Auperlé hierin, uitgegroeid tot de mooiste collectie trouwvervoer van Zeeland en Zuid-Holland.

De eerste trouwauto, een Citroen Traction, werd al aangeschaft in 1977. Heden ten dage heeft Auperlé Trouwvervoer zo’n 35 oldtimer trouwauto’s en trouwbussen.

De oudste trouwauto is uit 1928. Ook heeft Auperlé Trouwvervoer, Amerikanen zoals Cadillac, Dodge en Chevrolet , sportwagens, cabriolets en antieke trouwbussen, zoals de American Schoolbus, in perfecte conditie voor uw huwelijksdag klaarstaan.

Kijkt u eens op ons overzicht van Auperlé Trouwvervoer en u vindt de mooiste collectie trouwauto’s van Zeeland en Zuid-Holland.

Prijzen auto’s vanaf € 250,= vanaf Oude Tonge

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u voor de mooiste dag van uw leven. Ook zijn wij sedert 1935 gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketten

Wij nodigen U graag uit voor een bezoek aan ons kleine museum waar u o.a. oldtimers, radio’s, juke boxen, bromfietsen, antiek speelgoed etc. kunt bekijken

Tevens zijn wij regelmatig te zien op bruidsbeurzen, bekijk onze deelname datums.

Graag tot ziens na afspraak!

Auperlé Trouwvervoer
Nieuwstraat 1
3255 AR Oude Tonge

T: 0187 – 64 13 06
M: 06 – 51 42 00 44
Email: Stel hier uw vragen.